Голямтаа новина стана факт - Стойчо Младенов е новият оперативен

...
 Голямтаа новина стана факт - Стойчо Младенов е новият оперативен
Коментари Харесай

Стойчо Младенов в ЦСКА 1948! Какво каза на всички цесекари

 Голямтаа вест стана факт - Стойчо Младенов е новият действен шеф на ЦСКА 1948. Спецът претърпя цялостна трансформация по няколко линии и в последна сметка одобри офертата на новия си клуб.

Само допреди няколко месеца той бе отпред на ЦСКА от стадион " Българска войска ", само че откакто остана без работа след спор със притежателя Гриша Ганчев.

" Това е първата страница от новия ми живот в спорта. Приключих кариерата си на треньор, минавам в друга сфера. Надявам се с опита си да бъда потребен на клуба, с цел да реализира задачите си. Клуб, който е учреден от почитатели и митове на ЦСКА. Доволен съм, че влизам в ЦСКА, който е изпълнен с табели на ЦСКА.

Всеки е в правото си да показва неодобрение.

Достатъчно съм зрял, с цел да преценява какво би трябвало да направя. Къде да отида - в Лудогорец, в Левски? След като ме принудиха да напусна ЦСКА от " Българска войска ", къде да отида? Отивам в тим, който има бъдеще и самото развиване на клуба в последните години го потвърждава ", сподели Младенов,

" В тези повече от 3 месеца имах опция да се срещам с хората, които работят в клуба, със спонсорите и получих визия за този клуб. Говори се, че пристигам тук поради пари. Това е най-малката заплата, която съм получавал като играч или треньор. Наясно съм в какъв клуб влизам. Клуб с огромни упоритости и цели. Тези цели са постижими ".

" Знаете, че с Любо Пенев е казус да бъдем в един клуб. Силни характери, обикновено е да има нещо, което да ни сплоти и това е ЦСКА. Работата ни ще бъде сполучлива.

Младенов отхвърли да назове кой от двата ЦСКА е достоверният, като прикани за завършек на разделянето и обединяване на " алената " общественост.

Аз желая да видя обединен ЦСКА. Феновете разграничени, легендите разграничени, ръководителите, които са много богати, отново разграничени. Не приказвам за обединяване, желая обединен ЦСКА. Има разделяне сред почитателите, факт ли е? Факт е? Защо в Левски съумяха да се обединят. 

Никой не желае разделяне. Аз персонално бленувам за обединен ЦСКА ", съобщи още той.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР